Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@11:54:56 GMT

پرداخت حق بیمه اسفند مشاغل آزاد تمدید شد

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۶۸۸۷

پرداخت حق بیمه اسفند مشاغل آزاد تمدید شد

سید علی اصغر محمودی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، تعداد بیمه شدگان مشاغل آزاد از جمله رانندگان ، قالیبافان ، پارک بانان و حرف آزاد  را ۱۵۰ هزار نفر اعلام کرد و توضیح داد : پرداخت نشدن حق بیمه آنان با جریمه مواجه نمی شود ،اما طبق مقررات و بر اساس سامانه با لغو قرارداد مواجه می شدند که این مورد مشمول حمایت قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در عین حال اضافه کرد: به منظور جلوگیری شیوع ویروس کرونا ،مراجعه حضوری افراد دارای بیمه مشاغل آزاد برای دریافت فیش پرداخت حق بیمه به شعب، کارگزاری ها و پیشخوان های دولت حذف شد و به صورت اینترنتی قابل پرداخت است.

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران تصریح کرد: این افراد که پرونده الکترونیکی در شعب تامین اجتماعی دارند با دریافت کد شناسه از طریق تلفن همراه می توانند حق بیمه را اینترنتی پرداخت کنند.

وی بار دیگر تاکید کرد که این افراد می توانند حق بیمه اسفند امسال را پایان فروردین سال آینده پرداخت کنند و مشکلی بوجود نخواهد آمد.

مدیرکل تامین اجتماعی مازندران با اظهار این که از ۲ سال پیش  ۱۱۰هزار کارفرمای مشاغل دولتی و غیردولتی استان حق بیمه و لیست افراد را بدون مراجعه حضوری فقط از طریق اینترنت پرداخت می کنند، بیان داشت: این سازمان با الکترونیکی کردن فعالیت های اداری ، مشارکت حداکثری در تردد و جابجایی افراد را برای مقابله با ویروس کرونا دارد.

قرارگاه پدافند زیستی استان مازندران در ادامه مصوبات پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا اداره کل تامین اجتماعی مازندران را موظف کرده است تا به منظور جلوگیری از مراجعت به دفاتر پیشخوان دولت و خودپردازها در راستای حمایت از مشاغل و افرادی که موفق به پرداخت حق بیمه اینترنتی نشدند ،بدون اخذ جریمه تا پایان  اردیبهشت سال آینده مهلت پرداخت داشته باشند.

محمودی  از طلب حدود هفت هزار میلیارد ریالی این سازمان در استان خبر داد و گفت که تامین اجتماعی برای پرهیز از آسیب رساندن به معیشت کارگران و کارکنان همکاری خوبی را داشته و در این شرایط کسب و کار نیز بیشتر کرده است.

از آن جایی که حدود ۶۰ درصد از جمعیت سه میلیون و ۳۰۰هزار نفری  استان مازندران زیر پوشش این اداره کل هستند ، همه تمهیدات در تامین نیروی انسانی اعم از پزشک ، پرستار، امکانات و تجهیزات با هدف ارائه خدمات در مراکز درمانی و بیمارستانی تحت پوشش به وجود آمده است.

تامین اجتماعی مازندران پنج بیمارستان و ۱۴ مرکز درمانی سرپایی فعال در سطح استان دارد و همچنین ۳۲ بیمارستان دولتی و ۶ بیمارستان خصوصی دراستان با تامین اجتماعی قرارداد دارند.

یکی دیگر از اقدامات مدیریت  درمان تامین اجتماعی مازندران به منظور جلوگیری از حضور بیماران زمینه‌ای مانند دیابتی‌ها و افراد دارای فشار خون تحت پوشش تامین اجتماعی ، داروی این افراد را برای مصرف ۲ ماه به صورت رایگان به درب منازلشان ارسال کرده است.

همچنین تامین اجتماعی مازندران اعتباری بالغ بر ۲۲۴ میلیارد تومان به منظور پشتیبانی از مراکز درمانی طرف قرار داد پرداخت کرده است .

 ۲ هزارو ۳۰۰ موسسه دولتی و خصوصی طرف قرارداد با تامین اجتماعی استان  هستند .

براساس آخرین گزارش  وزارت بهداشت و درمان  از بدو شروع ویروس کرونا در استان مازندران آمار مبتلایان قطعی به این ویروس به  یک هزار و ۲۷۸ نفر رسید .

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا مازندران پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا مازندران سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا مازندران تامین اجتماعی مازندران ویروس کرونا حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۶۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد

امین اسدی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت تاکنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر جان خود را از دست داده است.

به گفته او، با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلا نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است.

اسدی با بیان اینکه شیوع تب کریمه کنگو تا پایان فصل گرما ادامه دارد، افزود: با توجه به افزایش تعداد کنه ها در فصل گرما به دامداران توصیه می شود که نسبت به سم پاشی اسطبل ها اقدام کنند و همواره از دست زدن و له کردن کنه ها با دست اجتناب کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی ادامه داد: در قالب اردوهای جهادی در روستاهای کم برخوردار و مناطق صعب العبور عشایر، سم پاشی اماکن دامی بصورت رایگان انجام می شود.

به گفته او، با توجه به شیوع ویروس در فصل گرما به افراد توصیه می شود که از خوردن جگر و گوشت خام و نیم پخته خودداری کنند چراکه این ویروس مقاوم به حرارت نیست و با پختن به طور کامل از بین می رود.

اسدی گفت: افراد از خرید دام و گوشت کنار جاده بواسطه بیماری مشترک انسان و دام، به جد اجتناب کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است